top of page
Zoeken

ZUCO verwelkomt IJs- en Zuivelboerderij de Heerenhoeve VOF als nieuw lid

Wij verwelkomen Cas Vesseur van IJs- en Zuivelboerderij Heerenhoeve VOF uit Oostburg (Zeeuws-Vlaanderen) als nieuw lid van Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. Samen met ouders John en Mariëlle en jongere broer Lars boert de familie Vesseur op een prachtig melkveebedrijf tussen de akkerbouwers op de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. De familie melkt met twee Lely robots ruim 100 koeien en verwerkt een groot deel van de boerderijmelk in een eigen uitgebreid ijs- en zuivelassortiment. De producten worden direct vanaf de boerderij verkocht en lokaal gedistribueerd richting met name de Vlaamse kuststreek. Naast het zelfzuivelen wordt boerderijmelk geleverd aan Royal Friesland Campina.

 

Zuivelcoöperatie ZUCO zal de familie Vesseur ondersteunen bij o.a. het verder ontwikkelen van de zuivelactiviteiten, het collectief inkopen van (verpakking)materialen en -producten en zal op termijn ondersteunen bij het uitwisselen en distribueren tussen leden en aan (particuliere) afnemers.

 

De leden van Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. heten Cas Vesseur van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Melkveebedrijf De Heerenhoeve in Oostburg. Wilt u (vrijblijvend) meer weten over een ZUCO lidmaatschap? Neem dan contact op met ons.





Comments


bottom of page